"Fondacija Dino park - Deci na dar" dodelila 100.000 dinara školi "Milan Petrović"

14:06:00 30.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - "Fondacija Dino park - Deci na dar" uručila je danas donaciju od 100.000 dinara ŠOSO "Milan Petrović". Dino tim je tom prilikom sadržaje Dino parka preselio u ovu školu.

"Fondacija Dino park - Deci na dar" dodelila 100.000 dinara školi "Milan Petrović"

Tako je Željko Veseljko izveo predstavu za decu "Čorbica bal", a zatim je nastupio Branimir Rosić i njegov interaktivni koncert "Leteće gitare". Dino vodiči su prisutnoj deci odgovorili na sva pitanja u vezi sa dinosaurusima.

Slavica Marković, direktorka ŠOSO "Milan Petrović", rekla je da škola ima mnogo korisnika, pa im ovakve donacije mnogo znače.

- One nam omogućavaju da kontinuirano unapređujemo kvalitet nastave, okruženja i kvalitet života naše dece. Pored novca, posebna važnost je druženje poput današnjeg. Svaka poseta školi rađa nova prijateljstva, jača inkluziju i zajednički život u Novom Sadu - izjavila je direktorka Marković.

"Fondacija Dino park - Deci na dar" dodelila 100.000 dinara školi "Milan Petrović"

Dunja Brajković , predstavnica “Fondacije Dino park - Deci na dar” rekla je da je fondacija osnovana sa ciljem da podigne svest u društvu o potrebama dece, a naročito dece sa smetnjama u razvoju.

- Škola „Milan Petrović“ je vodeća ustanova u pružanju pomoći takvoj deci i zaista nam je zadovoljstvo da delom i mi budemo u toj priči. Aktivnosti Fondacije će i dalje biti usmerene na pružanje pomoći najmlađima - rekla je Brajković.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?