Fondacija "Osmeh na dar" donirala Dečjoj bolnici neophodne aparate

13:12:00 14.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Fondacija "Osmeh na dar fondacija" poklonila je Odeljenju neonatologije Dečje bolnice četiri pulsna oksimetra, aparata koji su neophodni prevremeno rođenim bebama.

Fondacija "Osmeh na dar" donirala Dečjoj bolnici neophodne aparatefoto: osmehnadar.org

Dečja bolnica pulsnih oksimetara nema dovoljno, a Fondaciji "Osmeh na dar" kažu da su ti aparati kupljeni zahvaljujući "Festivalu lampiona" i donacijama sponzora.

"Pulsni oksimetri su kupljeni od firme 'Denta BP Pharm d.o.o', koja je fondaciji izašla u susret i oksimetre prodala po povoljnoj ceni od 395.000 dinara. Još jednom se pokazalo da humanost nema granice, da je ono što darujemo zapravo ono što dobijamo, kao i da borba za vedro, humanije i bolje sutra svakako već jeste naša sadašnjost", poručuju iz "Odmeh na dar".

Podsetimo, "Festival lampiona" održan je 8. novembra, kada se na Keju žrtava racije okupilo više od 8.000 Novosađana i kada je prikupljeno 810.560 dinara. Preostali iznos biće iskorišćen za novogodišnje paketiće za ugroženu decu širom Srbije. Lokacije na koje, do 22. decembra, mogu doneti sadržaj za novogodišnje paketiće, građani mogu videti OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
17°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?