Foto-konkurs izazvao veliko interesovanje studenata

12:05:00 14.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Foto-konkurs „Najlepša prolećna fotografoja Novog Sada“ izazvao je veliko interesovanje studenata, a za samo prva tri dana stiglo je 50 fotografija.

Foto-konkurs izazvao veliko interesovanje studenata


Konkurs traje do 9. juna i dodeljuju se tri glavne nagrade: mobilni telefon, električni trotinet i bicikl.

Svi nagrađeni dobijaju besplatnu abonetsku knjižicu za korišćenje usluga studentske menze, besplatnu sezonsku ulaznicu za novosadsku plažu Štrand, godišnju kartu za sve linije gradskog prevoza i ulaznicu za bazene JP SPC „Vojvodina“.

Na konkursu mogu da učestvuju studenti koji žive u nekom od osam studentskih domova u Novom Sadu i svi studenti Novosadskog univerziteta koji koriste usluge studentske menze.

Fotografije će ocenjivati stručni žiri koji čine poznati novosadski fotografi Martin Candir i Jelena Ivanović, pomoćnik direktora Studentskog centra „;Novi Sad“ Steva Lazarević i predstavnica novosadskog Studentskog kulturnog centra Ivana Đurđević, urednik likovnog i foto programa.

Kako bi se ozbezbedila ravnopravnost učesnika, tekstom konkursa predviđeno je da će se ocenjivati samo fotografije snimljene mobilnim telefonom.

Fotografija ne može da bude manja od tri megapiksela i bodovaće se samo fotografije koje nisu obrađivane niti ulepšavane u bilo kom programu za unapređnje kvaliteta.

Fotografiju omiljenog detalja proleća u Novom Sadu studenti mogu da pošalju na studentskicentarnovisad@gmail.com Detalji konkursa objavljeni su na sajtu www.scns.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1012.8 mb
Vetar: 3 m/s, E
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?