Foto konkurs na temu poverenja

18:09:00 02.09.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Institut za javno zdravlje Vojvodine objavio je nagradni konkurs za foto priču sa temom "Poverenje".

Potrebno je, do 1. oktobra, na mejl fotoprica.izjzv@gmail.com, poslati do pet fotografija uz kratak opis, do 200 reči, u formi proze ili poezije i pokazati svoju viziju poverenja. U telu mejla treba napisati ime, prezime, kontakt telefon, mejl.

Foto konkurs na temu poverenja

Prva nagrada je poklon kartica Tehnomanija u vrednosti od 10.000 din, a drugu i treću nagradu dodeljuje knjižara "Delfi". u iznosu od 3.000, odnosno 2.000 dinara.

Učešćem na konkursu za foto priču doprinsi se kampanji pod nazivom "Osloni se na mene sad ti" kojom se obeležava 10. oktobar, Svetski dan mentalnog zdravlja.

"Kampanjom se promoviše važnost ulaganja u poverenje među ljudima, kao i razvijanje empatije, skladnih, solidarnih i humanih odnosa među ljudima, koji predstavljaju osnovu životnog blagostanja ljudi u okviru jedne zajednice", kažu organizatori.

Kampanju sprovodi Institut za javno zdravlje Vojvodine, uz pokroviteljstvo Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
14°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1000.3 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 6° - 12° Moguća kiša
Pon 4° - 14° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?