Fotografije najboljih učenika i ove jeseni na bilbordima

12:07:00 26.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Fotografije najboljih đaka naći će se na bilbordima i ove godine u Novom Sadu, ali i šest drugih opština, u okviru projekta „Učim + Znam= Vredim“, koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

Fotografije najboljih učenika i ove jeseni na bilbordima

"Ove godine imamo rekordan broj prijavljenih kandidata, pa je tako na ovogodišnji konkurs samo u Novom Sadu stiglo 100 prijava iz osnovnih i srednjih škola, što govori da je minula školska godina bila uspešna i da je veliki broj đaka osvajao nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima", kaže Gordana Ivković, portparolka projekta.

U prethodne tri godine na bilbordima je predstavljen uspeh više stotina učenika, koji su postigli izuzetne rezultate na državnim ali i međunarodnim takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti. Svoje mesto zaslužili su horovi, učenički timovi i đaci koji su uspehe ostvarili na pojedinačnim takmičenjima.

"Pred žirijem je težak zadatak da od pristiglih prijava iz osnovih i srednjih stručnih škola kao i gimnazija odabere najbolje od najboljih, nakon čega sledi fotografisanje najuspešnijih učenika",rekla je Ivković.

Fotografijama najboljih učenikana bilbordima će se, kao i prethodnih godina naći sredinom jeseni.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?