Fotografije najboljih učenika na bilbordima

19:11:00 02.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Četvrti put za redom Udruženje za promociju društvene odgovornosti sprovodi akciju pod nazivom „Učim + znam = vredim“. Kao što smo navikli, u okviru nje će biti postavljene fotografije najuspešnijih novosadskih učenika, koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najvažnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.

Fotografije najboljih učenika na bilbordima


Za sada je u Novom Sadu polepljeno 34 od 37 bilborda, jer do nekih bilborda plakateri ne mogu da dođu pošto su zagrađeni parkiranim vozilima i građevinskim mašinama. To su lokacije kod Spensa, na Bulevaru kralja Petra I preko puta Mašinske škole i kod novog Tržnog centra „Promenada“. Kako je navedeno na Fejsbuk stranici „Učim + znam = vredim“, oni će biti postavljeni u narednim danima. U naredne dve nedelje slični panoi biće postavljeni i u opštinama Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

Gordana Ivković i z Udruženja za promociju društvene odgovornosti, najviše priznanja stiglo je iz oblasti programiranja i računarstva, mnogo nagrada doneli su učenici muzičkih škola, a novosadski đaci bili su uspešni i u takmičenjima iz fizike, srpskog jezika i jezičke kulture. Nagrade su dolazile i iz istorije, engleskog jezika, hemije i drugih naučnih oblasti.

Fotografije najboljih učenika na bilbordima


Ovogodišnji odziv škola i broj prijavljene dece najbolji je od početka ovog projekta 2015. godine. U svih sedam opština ove godine biće promovisano više od 200 đaka, a u Novom Sadu biće promovisano 75 učenika koji su ostvarili rezultate na pojedinačnim takmičenjima kao i tri učenička hora.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?