Fotografisanje s dinosaurusima na promociji "Dino parka"

17:11:00 13.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Promocija "Dino parka" počeće sutra, 14. novembra, u centru grada. Nekoliko replika dinosaurusa, biće postavljeno u Dunavskom parku, a celokupnu promociju će ispuniti program namenjen deci.

Biće organizovane radionice, nastupi dečjih horova, zabava uz Haos animatore, crtanje, bojenje, informisanje o edukativno-zabavnoj ponudi parka, a posebna atrakcija za decu biće fotografisanje s replikama dinosaurusa.

Promocija "Dino parka" će trajati do utorka, 17. novembra, a program će biti svakog dana od 10 do 19 sati.

Fotografisanje s dinosaurusima na promociji "Dino parka"

Decu, ali i roditelje u subotu očekuju Dečiji hor "Rastimo", Haos animatori, koncert Avanture leteće gitare, Rock and Roll za decu, Bane i Ton Bon Ton orkestar i dečja predstava "Mala princeza" – SPOT (Samostalna pozorišna trupa).

U nedelju će takođe nastupati dečji hor, mali mađioničari će pokazati svoje trikove, mađioničar Volare će prestaviti trikove, iluzije i predstave sa balonima, a moći će da se pogleda i dečja predstava "Robinzon Kruso".

"Dino park" će biti otvoren u martu sledeće godine,pored otvorenih bazena Spensa, na površini od 1,7 hektara. Osim replika dinosaurusa, ovaj edukativno zabavni centar će pružiti i dodatne sadržaje poput muzeja dinosaurusa, iskopavanja fosila dinosaurusa, igraonicu, streljanu, mini ZOO vrt, adrenalin park.

Prvobitno je bilo najavljeno da će "Dino park" biti otvoren do 15. septembra, da bi početkom septembra otvaranje bilo odloženo za oktobar, a potom i za mart naredne godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1001.7 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?