Frtalj maraton startuje sutra u Ulici Miloša Bajića

16:06:00 11.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Frtalj maraton, drugi po redu, startuje sutra u 9.30 časova u Ulici Miloša Bajića, kod Doma Vojske, a učesnicima će na raspolaganju biti dve trke, jedna od pet i druga od 10 kilometara.

Frtalj maraton startuje sutra u Ulici Miloša Bajića


Trasa staza Frtalj maratona ide od raskrnice Ulice Miloša Bajića i Beogradskog keja, Kejom žrtava racije, potom Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom, gde se trkači vraćaju nazad istom rutom do raskrnice Beogradskog keja i Ulice Bajči Žilinskog, odakle se opet vraćaju do cilja koji je u Miloša Bajića.

Trka je namenjena onima koji se bave sportom profesionalno ili rekreativno, a iz bezbednosnih razloga, sutra će na raspolaganju biti 20 volontera Crvenog krsta u slučaju da nekome od učesnika zatreba zdravstvena pomoć.

Inače, ovaj maraton se održava kao uvertira za predstojeći jubilarni 30. Novosadski maraton koji će biti održan na jesen.

Zbog održavanja 2. Međunarodnog atletskog frtalj maratona privremeno će biti zabranjen saobraćaja na trasi trke maratona od Ulice Miloša Bajića, pa dalje Beogradskim kejom, Kejom žrtava racije i Bulevarom cara Lazara, do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od sedam do 12 časova u Ulici Miloša Bajića, od Ulice Dušana Vasiljeva do Beogradskog keja, i od devet do 11.15 časova na Beogradskom keju, Keju žrtava racije i Bulevaru cara Lazara.


Autobusi na linijama 6, 11a i 11b menjaju trasu kretanja


Sutra od devet do 11:15 časova, autobusi GSP-a na linijama 6, 11a i 11b saobraćaće izmenjenom trasom kretanja

Autobusi na liniji 6, koji saobraćaju iz pravca Adica, saobraćaće skraćenom trasom do SNP-a. Tu se okreću na terminalu u Šafarikovoj ulici.

Autobusi na liniji 6 sa Podbare, autobusi polaze iz centra sa terminala u Šafarikovoj ulici, sa 5 minuta kašnjenja u odnosu na red vožnje za vreme trajanja izmene.

Vreme do sledećeg polaska čekaju na terminalu u Šafarikovoj ulici.

Autobusi na liniji 11a koji saobraćaju od Železničke stanice ka Bolnici, od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske saobraćaju levo Stražilovskom ulicom, pa Žarka Zrenjanina, potom levo Bulevarom Mihajla Pupina, nastavljaju pravo Uspenskom, Jovana Subotića i Temerinskom do ulice Jovana Cvijića gde skreće levo i dalje nastavlja redovnom trasom.

Autobusi na liniji 11b koji saobraćaju od Železničke stanice ka Limanu, od raskrsnice Jovana Cvijića i Temerinske ulice idu desno Temerinskom, pa Jovana Subotića i Uspenskom, potom Bulevarom Mihajla Pupina, skreću desno u Žarka Zrenjanina, nastavljaju Stražilovskom odakle dalje idu redovnom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 1 m/s, ENE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?