Fruškogorski maraton odložen za septembar

19:03:00 27.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog pogoršanja aktuelne epidemiološke situacije, a u skladu sa merama Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, Organizacioni odbor odložio je održavanje 44. Fruškogorskog maratona, saopšteno je iz ove organizacije.

Fruškogorski maraton odložen za septembar


Novi datum održavanja Fruškogorskog maratona je 18-19. septembar 2021. godine.

- Preporuku Kriznog štaba prihvatamo kao opravdanu i razumnu na situaciju „više sile“, koja se upravo događa ne samo na području Srbije i regije, već i globalno. Nakon konsultacija sa našim partnerima, sponzorima i volonterima, u potpunosti smo svesni da smo dužni biti odgovorni, te slediti uputstva vlasti i zdravstvenih ustanova. Iako je do manifestacije ostalo malo manje od mesec dana, organizacija je odavno u završnoj fazi, stoga vas molimo da razumete celokupnu situaciju. Zaista smo se trudili da uradimo sve što je u našoj moći, ali na žalost, odluka ovoga puta nije na nama. Primorani smo da sledimo preporuke nadležnih institucija i postupamo u skladu sa njima. Iskreno se nadamo da će se situacija sa COVID-19 virusom u bliskoj budućnosti smiriti, te da će se FGM održati u punom obimu i sa masovnim odzivom zainteresovanih građana - saopštio je direktor Planinarskog maratona na Fruškoj gori Nenad Sudarov.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?