Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom važe do 15. juna

20:04:00 11.04.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom koje su izdate u prethodnoj godini važiće do 15. juna jer još nisu zamenjene novim, saznaje 021.rs.

Godišnje parking karte za osobe sa invaliditetom važe do 15. juna

Foto: Parking servis



Iako je rok za izdavanje ovogodišnjih parking kartica bio do 15. aprila, produžen je jer većina korisnika mora da dopuni dokumentaciju.

U Gradskoj kući za 021.rs pojašnjavaju da su ranijih godina korisnici kartica za parkiranje svoje pravo obnavljali po osnovu kartice izdate u prethodnoj godini, a sada se prvi put „utvrđuje pravo i donose rešenja o ispunjenosti uslova za sticanje prava na povlašćeno parkiranje za osobe sa invaliditetom“, koja su u skladu sa Pravilnikom o uslovima, načinu i postupku za korišćenje parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.

O produženju roka, kako kažu, upoznati i zaposleni u JKP „Parking servis“ koji su angažovani na poslovima izrade kartica i njihovoj distribuciji.



Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
11°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 996.4 mb
Vetar: 6 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?