Godišnji koncert učenika Baletske škole sutra u SNP-u

10:02:00 07.02.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Godišnji koncert učenika Baletske škole, biće održan u ponedeljak, 8. februara, od 19 sati u Srpskom narodnom pozorištu.

Na koncertu će biti predstavljeno šta su sve učenici, osnovci i srednjoškolci, tokom godine vredno radili.

Godišnji koncert učenika Baletske škole sutra u SNP-u

Program će otvoriti osnovci, baletićem "Čipolino", nakon čega će nastupiti igrači smera za savremenu igru. Kraj prvog dela rezervisan je za numeru "Satanela", koju će izvesti učenici druge, treće i četvrte godine klasičnog smera, a solisti su maturanti Katarina Stanić i Aleksandar Bečvardi, koji je već uveliko angažovan u SNP-u.

Drugi deo koncerta počeće solo varijacijama osnovaca i srednjoškolaca, biće izvođenja i učenika smera za narodnu igru, a za kraj je planirana efektna numera "Španska igra".

"Umorni smo zato što mnogo radimo, ali moramo, da bismo imali snage za veliki dan. To je prilika da budemo na sceni i uživamo, a na kraju i da se pokažemo," rekla je maturantkinja Katarina Stanić.

Inače, Baletska škola u Novom Sadu ima 400 đaka i obuhvata osnovno obrazovanje, koje nudi klasičan smer, i srednje, koje ima klasičan balet, savremenu igru i narodnu igru.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.8 mb
Vetar: 1 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?