Goranski eko kampovi „Pticoljub“ i „Drvoljub“ u avgustu

16:07:00 30.07.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Goranski eko kampovi „Pticoljub“ i „Drvoljub“, za decu uzrasta od 9 do 12 godina, biće održani u avgustu u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada.

Goranski eko kampovi „Pticoljub“ i „Drvoljub“ u avgustu


Učesnici kampova će provesti po četiri dana puna avanture, zabave, novih otkrića, smeha, boravka u prirodi i još mnogo toga u Sremskim Karlovcima.

- Naši pticoljubi i drvoljubi će doživeti nezaboravno iskustvo i vratiti se sa kampa zajedno sa drugarima i događajima koje će dugo pamtiti - navode u Pokretu gorana Novog Sada.

Kamp „Pticoljub“ će biti održan od 18. do 21. avgusta, a „Drvoljub“ od 22. do 25. avgusta. Tokom kampa deca će biti smeštena u Ekološkom centru „Radulovački“, koji je građen kao edukativni centar i obezbeđuje sve potrebne uslove za udoban, uspešan i bezbedan smeštaj dece.

Kampove vode stručni saradnici Pokreta gorana iz različitih oblasti biologije i ekologije, koji imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta, a sa decom će sve vreme biti i kamp lideri.

Detaljnije o Goranskim eko kampovima možete pročitati OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?