Goreo autobus na liniji 76 u Sremskoj Kamenici, nema povređenih

19:01:00 21.01.2019, Komentara: 1

Novi Sad – U požaru koji se danas dogodio u autobusu na liniji 76 nije bilo povređenih. Autobus se zapalio oko 11 časova u centru Sremske Kamenice, a brzom reakcijom vozača, vatra na vozilu je ugašena.

Goreo autobus na liniji 76 u Sremskoj Kamenici, nema povređenih


Vatra je zahvatila zadnji kraj autobusa, svi putnici odmah su evakuisani, a vatru je protivpožarnim aparatom ugasio vozač. Na teren su po pozivu stigla i dva vatrogasna vozila, kako bi ga prekontrolisali i obezbedili da se vatra ne proširi na ceo autobus.

Kako navodi RTV, u Gradskom saobraćajnom preduzeću, kažu da je, prema prvim procenama, šteta na autobusu minimalna. U GSP-u ističu da je redovan tehnički pregled autobusa zakonom propisan na svakih šest meseci. Međutim, autobuse na kontrolu šalju na svaka tri meseca, a pojedina vozila, kao što su autobusi za prevoz dece, na dodatni tehnički pregled idu jednom mesečno.

Nakon gašenja vatre, šlep služba je vozilo odvezla u garažu GSP-a, gde će dodatnim veštačenjem biti utvrđen uzrok požara.


Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Realnost

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Salju, ali tehnicki pregled radnici gsp nece da potpisu i puste autobuse u saobracaj, pa ih Biljana Stojkovic salje na privatni tehnicki koji ih pusta u saobracaj. I to bez tendera.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?