Gotov prvi mural Lančane reakcije

20:06:00 02.06.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Mural na uglu ulica Laze Nančića i Cara Dušana juče je završen. To je prvi mural u akciji Udruženja građana „Lančana reakcija” (Chain reaction), s ciljem da ulepša deo grada u kojem se nalazi i privuče pažnju prolaznika. On je zajedničko delo našeg Novosađanina Uroša Štrboje i Beograđanina Janka Počuče.

Gotov prvi mural Lančane reakcije

foto: Lančana reakcija, autor: Mihajlo Dondur

Udruženje „Lančana reakcija” planira da naš grad obogati mnogim muralima, koji će oplemeniti izgled i duh urbane sredine u kojoj živimo, a nosiće i neke dublje priče i poruke, navodi Dnevnik. Na Fejsbuk stranici ovog udruženja je najavljeno da će uskoro napraviti novo iznenađenje koje će raditi svetski poznati muralista Farid Rueda, a koji je pratio rad i juče završenog murala.

Gotov prvi mural Lančane reakcije

foto: Lančana reakcija, autor: Mihajlo Dondur

Udruženje je pozvalo sve građanke i građane da im novčano pomognu u nabavci materijala, a od danas u kafeu PUBeraj je postavljena kasica prasica u koju se mogu ubacivati sve donacije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?