Grad će srediti prilaz Oficirskoj plaži

19:07:00 31.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadska vlast će urediti novi prilaz plaži Oficirac, nakon što je nedavno srušen podvožnjak zbog radova na pruzi.

Grad će srediti prilaz Oficirskoj plaži

foto: Ilustracija

Gradonačelnik Miloš Vučević kaže da Grad nije bio upoznat sa problemom do kojeg je došlo i da će prilaz biti uređen kako bi građani mogli da i dalje dolaze do ove plaže. Naveo je da je tražio od gradskih službi da izrade rešenje za prilaz do Oficirca, javio je 021.

- Imam dosta primedbi na Oficirac i na ono šta se tamo dešava. Radi se o uzurpaciji jer se neki ponašaju kao da su vlasnici te plaže, a kada bi tamo pojačali kontrole pretpostavljam da bi neki rekli da uznemiravamo građane na slobodnoj plaži, koja decenijama nije u režimu javne plaže u smislu kontrole Grada. Tako imamo neverovatne stvari, neki ljudi postavljaju objekte, naplaćuju stolice, ležaljke i drugo - naveo je Vučević.

Od pre desetak dana otežan je prilaz Oficirskoj plaži jer je, zbog radova, srušen podvožnjak kojim se prolazilo iz Reljkovićeve ulice, ispod pruge, do obale Dunava. Sada Novosađani do Oficirca dolaze prelazeći preko ostataka podvožnjaka.

Izvor: 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?