Grad kupuje šest automobila

19:12:00 01.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Gradska uprava raspisala je dva tendera za kupovinu šest automobila koji će biri donirani organima bezbednosti. Tri vozila namenjena su Vatrogasno-spasilačkoj brigadi Novog Sada, a tri Okružnom zatvoru Novi Sad.

Grad kupuje šest automobila

U konkursnoj dokumentaciji piše da tri automobila treba da budu crvene boje i da imaju rotaciona svetla, dok druga tri treba da imaju zatamljena stakla, da budu sive ili crne boje sa svom unutrašnjom opremom.

U saopštenju iz Gradske kuće navode da "ovim aktivnostima Grad Novi Sad nastavlja akciju poboljšanja stanja bezbednosti građana nabavkom neophodne opreme za nesmetan rad službi, koje su u funkciji osiguravanja opšte bezbednosti, odnosno produžava se akcija pokrenuta još pre dve godine, u okviru koje je do sad nabavljeno 24 vozila za MUP Novi Sad, dva vozila za Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, kao i vozila za Vatrogasno-spasilačku jedinicu u Novom Sadu".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
12°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?