Grad nagradio desetoricu novosadskih policajaca sa po 40.000 dinara

19:10:00 08.10.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Grad Novi Sad i ove godine je nagradio grupu policajaca sa po 40.000 dinara. Kako navode u Gradskoj kući, oni su zaslužni za brzo i efikasno rasvetljavanje dvostrukog teškog ubistva u Futogu, istakli su se efikasnim i požrtvovanim radom na obezbeđenju Exit festivala i ostvarili su izuzetne rezultate u oblasti bezbednosti saobraćaja, otkrivanja i sankcionisanja saobraćajnih prekršaja na području Grada.

Grad nagradio desetoricu novosadskih policajaca sa po 40.000 dinara


Desetorica nagrađenih su Zoran Alan, Momčilo Sovilj, Vladimir Isakov, Veljko Plećaš, Dejan Nikolić, Bojan Mijalčić, Slobodan Pajić, Momčilo Vujić, Siniša Nikolić i Marko Ćulibrk.

Policijskim službenicima koji su pokazali najviše hrabrosti, humanosti i požrtvovanosti u obavljanju svojih poslova i zadataka nagrade je uručio gradonačelnik Milan Đurić.

U ime nagrađenih, gradonačelniku se zahvalio Bojan Mijalčić, policijski službenik Odeljenja saobraćajne policije, ističući da je njemu i njegovim kolegama ovo priznanje podstrek i dodatna motivacija da odgovore svim izazovima vremena u kojem živimo, u službi koja sebe doživljava kao istinski servis svih građana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
25°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 8 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?