Grad postavlja stubiće na Keju da bi sprečio prolazak i parkiranje vozila

17:03:00 15.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Problem sa velikim brojem nesavesnih vozača koji svakodnevno nedozvoljeno voze i parkiraju automobile na Beogradskom, Sunčanom i Keju žrtava racije toliki je da je Grad sada odlučio da postavi i zaštitne stubiće kako bi sprečio dalji prilaz automobilima. Kako piše portal 021.rs, Komunalna milicija je za šest meseci, preko sistema NSpatrol, napisala više od 700 kazni zbog nepropisnog parkiranja na Keju.

Grad postavlja stubiće na Keju da bi sprečio prolazak i parkiranje vozila


- Sektor komunalne milicije - Odsek za audio i vizuelno snimanje i obradu podataka (NSpatrol) u okviru svoje nadležnosti od početka rada obilazi pomenutu lokaciju i sankcioniše zatečene prekršaje. U periodu od 1. januara do 12. marta 2024. godine, zatečeno je i sankcionisano 407 vozila u prekršaju - navode iz Uprave za inspekcijske poslove.

Iz Komunalne milicije ranije su potvrdili da su akcije kažnjavanja nepropisno parkiranih vozila na nasipu uz Dunav počele u oktobru i da je u tri poslednja meseca prošle godine kažnjeno 305 vozila. Ovo znači da je NSpatrol za šest meseci napisao 712 kazni zbog nepropisnog parkiranja na Keju, odnosno više od tri dnevno.

Iz Gradske kuće su za 021.rs naveli da je Gradska uprava za inspekcijske poslove obavestila nadležnu upravu da preduzme odgovarajuće mere i postavi nedostajuće stubiće kako bi se sprečio ulazak vozila na Kej. U Gradu kažu da će NSpatrol i dalje nastaviti da kontroliše Kej u okviru svoje nadležnosti, kako bi isti bio bezbedan za pešake.


Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
18°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 1007.6 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?