Grad za 251 milion prodao parcelu na Bulevaru Evrope za gradnju osmospratnice

13:05:00 12.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Pet građevinskih parcela u Novom Sadu prodano je na javnim licitacijama za 332 miliona dinara.

Grad za 251 milion prodao parcelu na Bulevaru Evrope za gradnju osmospratnice

Po najvišoj početnoj ceni, malo višoj od 251 milion dinara, podana je preduzeću Galens invest parcela za gradnju osmospratnice na uglu Bulevara Evrope i Ulice Aranji Janoša. Po ceni od oko 45 miliona dinara, sledi je parcela u Kornelija Stankovića, u blizini kružnog toka sa Bulevarom Evrope. U planu je da na tom mestu firma Permano sagradi petospratnicu sa potkrovljem.

Po početnoj ceni od 18.836.000 dinara prodata je parcela u Ulici Novoj severno od Puta novosadskog partizanskog odreda, u radnoj zoni Sever II namenjena za poslovanje i to preduzeću "AG INSTITUT".

Jedina parcela, koja je prodana po ceni većoj od početne je prostor na Temerinskom putu, namenjen za poslovne sadržaje. Početna cena mu je bila 4,1 milion, a prodajna 12.420.000 dinara. Kupac je Vlajko Zec, naveli su iz Uprave za građevinsko zemljište.

Poslednja parcela prodana je za 4,7 miliona dinara, što je isto početna cena, a u pitanju je parcela od 457 kvadrata u ulici Milana Savića bb, namenjena za porodičnu kuću.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?