Građanska Vojvodina: Sramno ćutanje gradske vlasi

14:12:00 08.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Koalicija nevladinih organizacija Građanska Vojvodina zahtevala je od nadležnih da hitno pronađu i kazne vandale koji su uništili izložbu o Vukovaru u Prolazu Milana Mladenovića.

Građanska Vojvodina: Sramno ćutanje gradske vlasi

Oni su užasnuti činjenicom da se ni gradonačelnik niti iko od funkcionera gradske vlasti u Novom Sadu nije oglasio tim povodom, niti je osudio takav gnusni čin, i smatraju da je ćutanje još jedan delić opšte atmosfere poricanja odgovornosti Srbije za ratne zločine iz '90-tih.

Građanska Vojvodina je podsetila da se gradonačelnik Miloš Vučević fotografisao pored table kada je proglasio Prolaz Milana Mladenovića, u zmaj Jovinoj 22, a o incidentu ćuti.

"Gradonačelnik, bivši kadar Srpske radikalne stranke, svojim ćutanjem je još jednom pokazao svoju radikalsku ćud, istu onu koja je 1991. godine na sav glas navijala za Novosadski korpus i Šešeljeve četnike i za potpuno razaranje Vukovara i suživota u tom lepom gradu, koji je od Novog Sada udaljen svega 75 kilometara. Sram vas bilo, gradonačelniče", poručila je Građanska Vojvodina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?