Građevinski inspektor u slučaju "Kontrasta" oslobođen optužbi

19:10:00 26.10.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Građevinski inspektor Veselin Kerac oslobođen je optužbe da je u slučaju kontrole diskoteke "Kontrast", u kojoj je u požaru stradalo šestoro mladih, zloupotrebio službeni položaj.

Građevinski inspektor u slučaju "Kontrasta" oslobođen optužbi

On je bio optužen da je, iako diskoteka nije ispunjavala uslove, vlasniku objekta i zakupcu dopustio da nastave s radom.

Sudija Nataša Vojinović je u obrazloženju presude kazala da nije našla da je kod optuženog postojao umišljaj za delo koje mu se stavlja na teret, te da smatra da on nije ostvario protivpravnu imovinsku korist što mu se pripisivalo.

Otac nastradale Tamare, Branko Miladinović izjavio je za "Blic" da ga je sramota što živi u Srbiji, u državi gde kako je rekao vlada tužilaštvo koje radi šta hoće.

- Izašao sam sa suđenja čim sam čuo da je inspektor oslobođen, jer nisam mogao više da boravim u sudnici. Nemam više šta da kažem, osim toga da me je sramota što živim u Srbiji - rekao je vidno uznemiren odlukom suda Branko Miladinović.

Izvor: Blic


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?