Građevinski investitor umro posle tuče

16:11:00 08.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Šezdesettrogodišnji Spasoje Milićević preminuo je danas u Kliničkom centru Vojvodine od povreda koje je sinoć u tuči zadobio ispred sedišta svoje firme na Limanu. Za njegovo prebijanje osumnjičen je Nebojša Tubić, zvani Žabac.

Kako je javio Radio021, on je pretučen na parkingu na Bulevaru despota Stefana, u blizini Limanskog parka. Milićević je vlasnik građevinske firme "Kondor" koja se nalazi na Bulevaru despota Stefana 9.

Građevinski investitor umro posle tuče


U Hitnoj pomoći su naveli da je on sa višestrukim povredama sinoć prebačen u Urgentni centar na reanimaciju. Za sada nema tačnih informacija šta se tačno dogodilo na parkingu, a policija radi na identifikaciji počinioca ili počinilaca.

Kako navode mediji, Milićevića je policija uhapsila oktobra 2009. godine, kao vlasnika preduzeća "Tehnouniverzal" i protiv njega podigla krivičnu prijavu pod sumnjom da je dvaput prodao tri stana u zgradi u Ulici Doža Đerđa i tako pribavio sebi protivpravnu korist od 125.000 evra. Javnost nije upoznata sa rešenjem ovog spora.

U međuvremenu je policija uhapsila Nebojšu Tubića (57) iz Novog Sada, osumnjičenog da je sinoć naneo teške telesne povrede investitoru. Kako je saopšteno iz policije, Tubić je osumnjičen za krivično delo teška telesna povreda sa smrtnom posledicom i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

Kako navode mediji, Žabac je inače u javnosti označen kao "kontroverzni biznismen", a on je pre pet i po godina preživeo pucanj u glavu u piceriji "Aleksandar" na Grbavici. Protiv njega su ranije podnošene krivične prijave za dela privrednog kriminala za šta je obično osuđivan uslovno.


Izvor: Radio021



Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?