Gradnja jeftinih stanova počinje u drugoj polovini 2018.

16:12:00 24.12.2017, Komentara: 0

Novi Sad – U Novom Sadu će se graditi 1.800 jeftinih stanova za pripadnike vojske, policije i službi bezbednosti, a predložene su četiri lokacije. Prema rečima potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović njihova gradnja bi mogla da počne u drugoj polovini sledeće godine.

Gradnja jeftinih stanova počinje u drugoj polovini 2018.


Za sada je šest gradova predložilo lokacije za gradnju ukupno 20.295 jeftinih stanova, a to su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Kraljevo i Vranje i tim potpredsednice Mihajlović odmah posle Nove godine predložiće Radnoj grupi za gradnju ovih stanova lokacije na kojima u najkraćem roku može da počne gradnja, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Novi Sad, u kome postoji potreba za izgradnjom 1.800 stanova, predložio je četiri lokacije za gradnju jeftinih stanova: Sajlovo, Jugovićevo, Paragovo i Mišeluk 2.

- Sve predložene lokacije u Novom Sadu su prihvatljive, delimično su opremljene i potrebno je uložiti u komunalnu infrastrukturu. Izgradnja može početi na jednoj ili više lokacije istovremeno u drugoj polovini sledeće godine - navodi Mihajlovićeva.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?