Gradonačelnik: Razmišljamo da porodilje imaju besplatna parking mesta u budućim podzemnim garažama

19:01:00 10.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić, najavljujući projekte koji će biti realizovani naredne godine, istakao je i ideju da porodilje imaju besplatna parking mesta u budućim podzemnim garažama.

Gradonačelnik: Razmišljamo da porodilje imaju besplatna parking mesta u budućim podzemnim garažama


Đurić je na svom profilu na Fejsbuku naveo nekoliko projekata koje ga, kako kaže, posebno raduju za ovu godinu, a među njima je parterno uređenje za garaže kod Banovine i u ulici Modene.

- Čak razmišljamo da stavimo za porodilje besplatna parking mesta. To će biti stvarno lep gest za buduće majke – napisao je Đurić.

- Ono što mene posebno raduje od investicija koje će se raditi u narednoj godini jeste 47 dečijih igrališta u 47 mesnih zajednica. Mislim da je to jako važno i jedan lep projekat - naveo je gradonačelnik.

Đurić je pomenuo i nastavak asfaltiranja novosadskih ulica, dve nove škole i rekonstrukcije postojećih, kao i otvaranje vrtića u Miše Dimitrijevića, koje se očekuje uskoro.

- Radiće se, takođe i granulirani ugalj u fabrici vode na Limanu. Jedan bunar jer Novi Sad ne sme nikako da ostane bez vode – naprotiv. Kineska kompanija „Lijanbo“ dolazi početkom godine. Gradimo novu biciklističku stazu: Novi Sad – Rumenka – Irmovo – Kisač – Čenej - navodi se u postu Milana Đurića.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 6 m/s, SSE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?