Gradonačelnik zadužio "Toplanu" da smanji majski račun za grejanje

14:05:00 17.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Računi za toplotnu energiju za maj 2019. trebalo bi da bude manji, jer su radijatori bili hladni iako su temperature niske.

Gradonačelnik zadužio "Toplanu" da smanji majski račun za grejanje

Na inicijativu gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića na današnjoj sednici Gradskog veća donet je zaključak, kojim se zadužuje JKP ''Novosadska toplana'' da račun za isporuku toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za maj bude umanjen za 20 odsto.

"S obzirom na to da je nakon zvaničnog završetka grejne sezone nastupio period hladnog vremena i da su temperature bile ispod uobičajenih za ovo doba godine, a da zbog režima rada JKP ''Novosadska toplana'' nije bilo moguće ponovono uključivanje grejanja, gradonačelnik je zadužio to preduzeće da umanji račun građanima", saopšteno je iz Gradske kuće.

Podsetimo, "Toplana" je ranije obavestila građane da ne mogu da nastave grejanje, bez obzira što je hladno, jer su nakon zvaničnog završetka grejne sezone započeli remont sistema.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?