Gradska poreska uprava poziva građane da izmire poslednju ratu poreza na imovinu

08:11:00 18.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Gradska poreska uprava podseća obveznike da blagovremenim izmirivanjem poreza na vreme izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate koja iznosi 14,5 odsto.

Gradska poreska uprava poziva građane da izmire poslednju ratu poreza na imovinu


Naime, četvrta rata godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu dospela je za plaćanje u ponedeljak, 14. novembra, a sve informacije kao i odgovore na nedoumice građani, osim na šalter sali u Ulici Vojvođanskih brigada 24-26, mogu dobiti i na izdvojenom šalteru u prostorijama JKP „Informatika“ na Bulevaru Slobodana Jovanovića 15 i info-pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada“. Osim na ovim mestima, potrebne informacije mogu se dobiti i mailom na gpu@novisad.rs i telefonom na brojeve 4871-707 i 4871-751.

Gradska poreska uprava poziva sugrađane da se informišu o stanju poreza na imovinu i izvrše plaćanje dospelih obaveza putem pos terminala Visa, Master i DinaCard karticama na Info-pultu Gradske poreske uprave u TC „Promenada“ koji će raditi i sutra od 10 do 15 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.6 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?