Gradski karneval i doček Dečije Nove godine u „Ledenoj šumi“

17:12:00 29.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Doček Dečije Nove godine biće organizovan u nedelju, 31. decembra u Dunavskom parku. Osim toga, najmlađe Novosađane i ove godine očekuje veliki gradski karneval i bogat muzičko-scenski program u „Ledenoj šumi“, kao i puštanje hiljadu balona dečijih želja iz Dunavskog parka.

Gradski karneval i doček Dečije Nove godine u „Ledenoj šumi“


Program počinje u 11 časova kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici, gde je predviđen skup dece i učesnika novogodišnjeg gradskog karnevala. Tu će biti Deda Mraz, štulari iz družine novosadskih „Haos animatora“, kao i zvezde najboljih zabava iz animatorskog tima „Slavi sa Slavicom“.

Organizatori su pozvali mališane da se maskiraju, a oni koji zaborave maske, pripremljene su novogodišnje kapice i drugi praznični rekviziti.

U 11.15 časova novogodišnja povorka će krenuti Dunavskom ulicom ka Dunavskom parku gde će na scenskoj bini u 11.30 časova početi program i dečija novogodišnja žurka.

Za muzički deo programa biće zadužen novosadski bend „Negde između“, a pravu prazničnu atmosferu najavljuje Studio „Željka Veseljka“, koji će zajedno sa decom plesati, pevati i na najbolji način ispratiti 2023. godinu.

Tačno u podne najmlađa publika će zajedno sa animatorima imati jedinstvenu priliku da prvi u Srbiji isprate staru godinu, kada će uz tradicionalno odbrojavanje iz Dunavskog parka i „Ledene šume“ biti pušteno više od hiljadu balona najlepših dečijih želja za 2024. godinu.

Potom sledi rock svirka benda „Negde između“.

Za one koji budu želeli 31. decembra da se oprobaju na klizanju u „Ledenoj šumi“, radno vreme klizališta je od 9 do 20.30 časova, dok će 1. januara klizalište biti otvoreno od 10.30 do 22.30 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
27°
Vlažnost: 42%
Pritisak: 1009.5 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?