Grejanje neće biti uključeno, bez obzira na hladno vreme

11:05:00 07.05.2019, Komentara: 2

Novi Sad - U stanovima Novosađana ostaće hladno, bez obzira što su temperature napolju veoma niske. "Novosadska toplana" počela je remont sistema, pa je, kako tvrde, nemoguće uključiti grejanje.

Grejanje neće biti uključeno, bez obzira na hladno vreme

Kažu da je nakon zvaničnog završetka grejne sezone, "Novosadska toplana" započela sve planirane radove, pa ne postoji mogućnost da se kotlovi za grejanje ponovo pokrenu.

"U skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom, prema kojoj Toplana radi, otpočeti su radovi na remontu tehničkog sistema. Nažalost, ne postoji nikakva mogućnost da Toplana, na primer danas, počne sa isporukom toplotne energije za grejanje", navela je portparolka "Novosadske toplane", Ivana Stanimirović, za 021.rs.

Da bi grejna sezona počinjala pre 1. oktobra i trajala duže od 3. maja, potrebno je da Skupština grada promeni odluku u vezi sa tim.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

Miloš

, *.dynamic.sbb.rs

Mislim da su nadležni znali vremensku prognozu za ovaj period ali su ipak požurili sa remontom. Sada se vade na odluku grada. Nisam siguran da im grad određuje kada da vrše remont. Dug je period do početka nove grejne sezone tako da se sa remontom moglo malo sačekati. Ovako ljudi uključuju klima uređaje i grejalice da zagreju stanove i to skupo plaćaju. A nebi trebalo da je tako pošto grejanje plaćamo cele godine.


JANA

Danas čujem da jedina dva grada koja nisu ukčjučila grejanje su Novi Sad i Pančevo.Izgleda da drugi gradovi i opštine više brinu o svom stanovništvu, nego dva pomenuta grada.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?