GSP od sutra smanjuje broj polazaka na gradskim linijama, velik broj vozača na bolovanju

19:01:00 25.01.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog pogoršane epidemiološke situacije i velikog broja vozača koji su na bolovanju, JGSP „Novi Sad“ je primoran da od sutra, 26. januara na dnevnom nivou otkaže pojedine polaske na gradskim linijama.

GSP od sutra smanjuje broj polazaka na gradskim linijama, velik broj vozača na bolovanju


U saopštenju nije navedeno koji polasci će biti ukinuti, a građani su upućeni da se o izmenama mogu informisati na sajtu preduzeća u rubrici RED VOŽNJE, gde će biti označeni polasci koji neće saobraćati.

Takođe, u GSP-u predlažu i da građani koji koriste autobuse kao vid prevoza instaliraju NSmart aplikaciju za mobilne telefone i putem nje se pravovremeno informišu o polascima buseva.

- Aplikacija je precizna i na osnovu GPS signala generiše informacije na putnoj mreži, te pruža pouzdane informacije o nailasku autobusa na stajalište. Na osnovu trenutnog stanja aplikacija obaveštava svakog korisnika o tome u koje vreme na odabranom stajalištu može da očekuje nailazak autobusa na željenoj liniji. Aplikacija je jednostavna za upotrebu i može potpuno besplatno da se skine na Google Play za telefone sa android operativnim sistemom, te sa Apple Store za mobilne telefone sa IOS operativnim sistemom (naziv aplikacije: NSmart) – navode u GSP-u.

U gradskom prevozniku su se izvinili građanima zbog izmena i zamolili za razumevanje za ovu tešku situaciju na koju ne mogu da utiču.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?