Hapšenja zbog iznuda i razbojništava

20:07:00 28.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - G. M. (32) i Z. Ć. (51) uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su počinili iznudu. Oni se terete da su uz pretnje nasiljem, zahtevali od jednog Novosađanina isplatu navodnog duga od 4.000 evra.

Hapšenja zbog iznuda i razbojništava

G. M. je uhapšen neposredno pošto mu je oštećeni dao sumu od 3.000 evra, a nešto kasnije uhapšen je i Z. Ć.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Osnovog suda u Novom Sadu.

Takođe zbog pokušaja iznude, ali i razbojništva, policija je uhapsila i P. S. (31). Kada mu je poznanik dao da pogleda tek kupljeni mobilni telefon, P. S. je, kako se sumnja, odbio da ga vrati, zapretivši vlasniku nožem koji je držao za pojasom.

Sumnja se, takođe, da je sutradan, u blizini autobuske stanice, pozajmio od nepoznate osobe telefon, a onda ga prodao trećoj osobi.

Policija je pronašla telefon i vratila vlasniku, a osumnjičenom je odredila zadržavanje do 48 sati, koji će u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

Ilustracija: Images Money / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1008.1 mb
Vetar: 3 m/s, NNE
Čet 12° - 21° Mogući pljuskovi
Pet 12° - 22° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?