Hiljade motoraša u subotu na novosadskim ulicama

17:05:00 24.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Veliki moto skup i defile nekoliko hiljada motoraša kroz Novi Sad biće održani u subotu, 26. maja. Time će zvanično biti otvorena moto sezona u Vojvodini.

Hiljade motoraša u subotu na novosadskim ulicama


Ove godine, tradiocinalni susreti bajkera – Moto fest, biće malo drugačije organizovan. Naime, manifestacija se održava na otvorenim bazenima na Sajmištu, počinje u petak, 25. maja u 9 časova i traje do nedelje pre podne. Program će mahom biti u kampu na bazenima i uključuje žurke, predavanja i koncerte.

- Hteli smo da se posvetimo bajkerskoj kulturi, ali i da je približimo svima. Zato smo tokom ta tri dana organizovali vežbe prve pomoći u sardnji sa Crvenim krstom Vojvodine, akciju 'Kaciga glavu čuva' u saradnji sa saobraćajnom policijom, bajkerske igre i rok koncerte - objašnjava Mile Janjić iz Moto kluba NS Riders.

Centralni događaj, kao i svake godine, jeste veliki defile motoraša ulicama Novog Sada koji je i ovoga puta uz pratnju saobraćajne policije. Defile će biti održan u subotu, 26. maja u 17 sati, a očekuje se nekoliko hiljada motoraša iz cele Vojvodine.

Ovo je, inače, 25. Moto fest koji tradicionalno organizuje jedno od najstarijih bajkerskih udruženja na teritoriji nekadašnje Jugoslavije - moto klub NS Riders.

Svi programi Moto festa otvoreni su za javnost.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
22°
Vlažnost: 60%
Pritisak: 991.5 mb
Vetar: 10 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?