Holivudski glumci posetili Novi Sad

17:02:00 20.02.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Holivudski glumci Džon Sevidž i Lazar Rokvud, koji borave u Novom Sadu povodom pretpremijere njihovog novog filma "Povratak" u bioskopu "Arena Cineplex", posetili su Gradsku kuću kako bi odali priznanje Novom Sadu za nedavno osvojenu titulu Evropske prestonice kulture 2021. godine.

Holivudski glumci posetili Novi Sad

Devidža i Rokvuda je primio član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić zajedno sa direktorom Fondacije ''EPK 2021'' Nemanjom Milenkovićem.

Sevidž je rekao da je počastvovan što je u Novom Sadu i Srbiji koji imaju prelepu kulturu, ljude, i gde je, kako je ocenio, izvanredan provod.

- Film „Povratak“ je lična priča, koji jezikom umetnosti govori o očajničkom osećaju usamljenosti i nedostajanja ljudi koje voliš, a nisi u mogućnosti da kontrolišeš događaje spoljnog sveta – istakao je Sevidž.

Prema rečima Lazara Rokvuda ovo je njegov prvi film na srpskom jeziku, zbog kojeg se posle mnogo godina vratio u svoju zemlju i svoj rodni grad Sombor.

-Ne znam da li je to slučajnost ili zakon univerzuma, ali nisam ni sanjao da će se ovako nešto desiti. Upoznao sam Miodraga Jakšića koji je bio izdavač moje biografije, a sada je moj producent, i njegov brat Predrag je napisao scenario za mene. To je veoma velika stvar za glumca kada se ne prilagođava on scenariju već je obratno. Možda je ovo najbolji film u mom životu – zaključio je Lazar Rokvud.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?