Huligani prefarbali lik Gurovića na igralištu na Detelinari

19:11:00 20.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Pano sa likom novosadskog košarkaša Milana Gurovića, na nedavno obnovljenom terenu koji je poneo Gurovićevo ime, uništen je posle samo desetak dana postojanja. Huligani su nacrtali karikaturu sa crnim šeširom koji prelazi preko celog Gurovićevog lica, a ruke i dres košarkaša su ispisani i iscrtani crnim markerom.

Huligani prefarbali lik Gurovića na igralištu na Detelinari

Ovo je pano koji je išaran. Fotografija sa otvaranja.


Igralište za basket nalazi se na uglu ulica Kornelija Stankovića i Filipa Filipovića i otvoreno je pre dve nedelje u sklopu društveno-odgovorne akcije kompanije „Mozzart“. Teren je poneo ime ovog sportiste koji je rastao u ovom delu grada i na pomenutom terenu nekada trenirao.

Kako piše Dnevnik, pretpostavlja se da su pano oskrnavili navijači Partizana kojih u ovom delu Novog Sada ima prilično, a koji sa Gurovićem imaju neraščišćene račune još iz vremena kada je igrao za Crvenu zvezdu u koju je došao upravo iz Partizana. Pre Partizana, Gurović je igrao za Vojvodinu.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
21°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1005.4 mb
Vetar: 4 m/s, SSE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?