„Humani parking“ na Štrandu

16:07:00 13.07.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) i JKP „Parking servis” pokrenuli su akciju „Humani parking“ i danas je predstavili građanima na parkiralištu kod glavnog ulaza na Štrand.

„Humani parking“ na Štrandu


Na posebno obeleženom parkingu, kapaciteta 27 parking mesta, slanjem SMS-a sa sadržajem 1 na kratki broj 1150 korisnici parkinga su u prilici da plaćanjem dnevne karte za parkiranje doniraju sredstva u iznosu od 100,00 dinara, namenjena za unapređenje kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti. Sva uplaćena sredstva direktno se usmeravaju na tekući račun NURDOR-a.

„Humani parking“ na Štrandu


Predsednica NURDOR-a Jolanda Korora se zahvalila JKP „Parking servis” na inicijativi „da se i na ovaj način probudi dobro u ljudima i pomogne lečenje i svakodnevni život onima kojima je to najpotrebnije, a to su deca”.

Direktor JKP „Parking servis” Novi Sad Stevan Lugonja je istakao da JKP „Parking servis”, kao društveno odgovorno preduzeće, konstantno, kroz različite humanitarne akcije, pokazuje da je u službi građana i da je "Humani parking" samo početak buduće uspešne saradnje sa NURDOR-om.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1007.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?