Humanitarna akcija "Budi i ti nečiji Deda Mraz"

12:12:00 09.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna akcija "Budi i ti nečiji Deda Mraz", kojom se ove godine prikupljaju paketići za štićenike domova za decu ometenu u razvoju "Kolevka" iz Subotice i doma u Veterniku, traje do 18. decembra.

Građani koji žele da pomognu treba da donesu sredstva za higijenu, slatkiše i sve ono što bi usrećilo neko dete - sveske, olovke, bojice, automobilčići, lutke, gumice za kosu i drugo.

Humanitarna akcija "Budi i ti nečiji Deda Mraz"

Ovu humanitarnu akciju organizuju Savez studenata Medicinskog fakulteta, Savez studenata Građevine i Geodezije i Savez studenata Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Prilozi će se prikupljati na sva tri fakulteta. Volonteri i volonterke dežuraće u holu Medicinskog fakulteta, svakog dana od 10 do 18 časova, u kancelariji Saveza studenata na Fakultetu tehničkih nauka, svakog radnog dana od 10 do 14 časova i u prostoriji Saveza studenata na Tehnološkom fakultetu, svakog radnog dana od 11 do 13 časova.

Akciji se pridružio i Caffe Scenario u Novom Sadu (Hajduk Veljkova 11a), pa svi koji žele donacije mogu ostaviti u kutiji kod šanka.

Informacije o prošlogodišnoj dodeli paketića mogu se pronaći na zvaničnoj Fejsbuk stranici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?