Humanitarna akcija na Detelinari za trogodišnju Galinu

19:09:00 20.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje građana „Novi Sad“ i „Mi & La 021“ pozivaju sve ljude dobre volje, pre svega dobre komšije Detelinare, da pruže podršku još jednoj manifestaciji „Srcem i muzikom za Detelinaru“ koja će biti održana sutra od 18 časova ispred robne kuće na Detelinari, u Milenka Grčića 6a.

Humanitarna akcija na Detelinari za trogodišnju Galinu


- U saradnji sa nastavnicom muzičkog obrazovanja, Milkom Jurišić, tog dana ćemo na Detelinari, pevati i svirati upravo talentovana deca iz kraja, koja zajedno sa svojim nastavnicima (solo i horski), godinama neguju muziku na kvalitetan način i od toga ne odustaju - saopštilo je Udruženje građana „Novi Sad“, a prenosi RTV.

Za podršku na bini i animiranje najmlađih posetioca, pobrinuće se bend „Bubika i Krug kompani“ i „Tragovi prošlosti“.

Novosađani će moći da doniraju prilog za lečenje sugrađanke, trogodišnje devojčice Galine Grnje koja ima cerebralnu paralizu.

Galina ne puzi, ne sedi, ne koristi ruke a zbog rascepa koji je operisan ne može da žvaće i ima problema sa vidom. Sredstva su joj potrebna za svakodnevne fizikalne, logopetske i defektološke tretmane, kao i spremanje za operaciju fibrotomiju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
16°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 998.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?