Humanitarna akcija oslikavanja ulaza za Anđelijin prvi korak

13:11:00 20.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Novosađanka Maja Radaković sa Detelinare najavila je novu humanitarnu akciju oslikavanja ulaza zimskim motivima. Ovaj put u pomoć su joj pritekle komšinice Valerija Bilić, Danica Šaptović, Jelena Petrova Bajšić i Jelena Reljić, jer je sve više zainteresovanih stanara da im ulazi budu ukrašeni.

Humanitarna akcija oslikavanja ulaza za Anđelijin prvi korak


Minimalan iznos uplate po ulazu je 2.000 dinara a, naravno, ko želi, može i više da priloži. Sav novac ide devojčici Anđeliji Jaranović, koja boluje od cerebralne paralize.

- Svi koji žele da ulepšaju svoje ulaze, a pritom budu plemeniti i pomognu Anđeliji da stane na noge, mogu da me kontaktiraju preko Fejsbuk profila, kao i naše grupe „Za lepšu i bolju Detelinaru“ koja se nalazi na toj društvenoj mreži, ali i putem telefona 069/616-014 - kaže Maja Radaković.

Sav novac se direktno uplaćuje na Anđelijin žiro račun koji je otvoren u te svrhe preko fondacije „Budi human“, a dobrim vilama sa Detelinare potrebno je pokazati uplatnicu kao dokaz da je transakcija urađena. Maja i njene komšinice mole sugrađane da ne uplaćuju novac dok se prvo sa njima ne dogovore o terminu oslikavanja.

Žiro račun na koji će se novac moći uplatiti je 160-6000001248295-43. Maloj Anđeliji se može pomoći i slanjem SMS poruke sadržine 1142 na broj telefona 3030.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?