Humanitarna FIT-šetnja pomerena za maj

19:04:00 13.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna FIT-šetnja za žene na Fruškoj gori, četvrta po redu, pod sloganom „Žene ženama“, umesto sutra biće održana u maju.

Humanitarna FIT-šetnja pomerena za maj


Planirano je bilo da svi ljubitelji Fruške gore, prirode i šetnje sutra u podne krenu u humanitarnu šetnju, ali su organizatori pomerili datum održavanja zbog kiše i loih vremenskih uslova. PSD „Železničar“ je na svom eventu na Fejsbukukao novi datum održavanja šetnje oznaćio subotu, 19. maj.

Prijava za učešće u humanitarnoj šetnji obavljaće se na dan pešačenja ispred doma PSD „Železničar“ na Popovici, a prijavljene učesnice dobiće startne brojeve i učestvaće u nagradnoj igri. Više informacija o samoj šetnji moguće je pronaći na Fejsbuk stranici PDS „Železničar“ Novi Sad.

Kao i tokom prethodne tri akcije, FIT-šetnja biće u znaku podrške onima kojima je to najpotrebnije. Deo novca od humanitarnog tiketa u iznosu od 200 dinara biće uplaćen Sigurnoj ženskoj kući u Novom Sadu, prihvatilištu za žene i decu ugrožene porodičnim nasiljem. Pre same šetnje uslediće kratko zagrevanje i otvaranje humanitarne akcije.

Za četvrtu FIT-šetnju pripremljene su dve staze za pešačenje – od pet i deset kilometara, te će učesnice imati mogućnost izbora. Za učesnice su partneri i prijatelji manifestacije pripremili i mnoštvo poklona.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?