Humanitarna i sportska manifestacija "Sportski dan u Bloku" 11. maja

10:05:00 06.05.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija "Sportski dan u Bloku" biće održana subotu, 11. maja, s početkom u 10 sati, na terenima u Ulici Omladinskog pokreta 8-10.

Humanitarna i sportska manifestacija "Sportski dan u Bloku" 11. maja

Građani će moći da učestvuju u humanitarnim turnirima u fudbalu, uličnom basketu, šahu i stonom fudbalu, kao i takmičenju u bacanju čepova u dalj, a sve u sklopu proslave Dana MZ "Omladinski pokret". Organizatori, Udruženje građana "Bute dobri", kažu da je događaj "tradicija Bloka"

"Ovde živimo, zato sve i radimo za Blok. Nije nam bilo teško da okupimo ekipu mladih koja bi sredila Blok uoči Sporskog dana, kao sada već tradicionalne manifestacije Bloka. Važno je istaći da je sav prihod od prijava ekipa namenjen obnovi mobilijara za dečiji vrtić 'Kolibri'" objašnjava predsednik udruženja "Bute dobri" Dane Basta.

Prijava po ekipi za basket i mali fudbal iznosi 1000, za šah 300, a za stoni fudbal 800 dinara. Takmičenje bacanja čepova u dalj je besplatno i počeće od 16 sati.

Dobrotvorne priloge moći će da ostave i građani koji ne učestvuju u sportskim takmičenjima, za šta će biti obezbeđene kutije. Akcija je pokrenuta prošle godine kada je podršku dao i Blokstok festival.

Sav prihod od prijava i priloga namenjen je za kupovinu mobilijara za dečji vrtić "Kolibri", koji se nalazi u Bloku. Deo novca za tu namenu prikupljen je prošle godine na istoj manifestaciji.

Ilustracija: Steve Johnson / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?