Humanitarna večera studenata hotelijerstva na temu bivše SFRJ

09:01:00 28.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Studenti Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a, u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, organizuju humanitarne tematske večeri. Tema humanitarne večeri, koja će biti održana 9. februara od 20 sati u restoranu Ribarac, biće "Ex YU Just For You".

Humanitarna večera studenata hotelijerstva na temu bivše SFRJ

Veče će obeležiti muzika, pesme i ples iz tog perioda, skečevi, folklorni nastupi i gastronomski specijaliteti – predstaviće se svaka od bivših SFRJ republika, a biće prisutni i predstavnici ambasada ovih zemalja.

Novac prikupljen od sponzora, donacija i prodaje ulaznica, namenjen je Udruženju "Transplant heroji" iz Novog Sada, koje okuplja decu kojima je urađena transplantacija organa.

Proteklih godina realizovano je 37 humanitarnih večeri u čijoj realizaciji je učestvovalo više od 700 studenata i prikupljeno više od pet miliona dinara (u novcu i robi). Cena ulaznice za "Ex YU Just For You" je 1.000 dinara.

Predstava za decu

Na PMF-u kažu da će pre ove humanitarne večeri, grupa studenata hotelijerstva i lovnog turizma istog Departmana, priprema i humanitarni projekat za decu - predstavu “Čarobno putovanje kroz bajke”. Predstava će biti odigrana u vrtiću “Kalimero” (Dragiše Brašovana 16, Liman 2), u sredu 3. februara u 10 sati. Cilj je da se kroz prdstavu deci pokaže da se svi ogu družiti sa njima bez obzira na razlike, kao što su nacionalna, verska, rasna pripadnost, pol, materijalni status..., a sva prikupljena pomoć (televizor, DVD, igračke, knjige, bojanke, školski pribor i drugo) ostaju kao donacija vrtiću.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
10°
Vlažnost: 100%
Pritisak: 994.8 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?