Humanitarni bazar za Lanu Jovanović u nedelju u Sremskim Karlovcima

21:09:00 22.09.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarni bazar za Lanu Jovanović biće održan u nedelju, 27. septembra u centru kod Bogoslovije u Sremskim Karlovcima.

Humanitarni bazar za Lanu Jovanović u nedelju u Sremskim Karlovcima


Učešće su potvrdili poznati vinari, učesnice Festivala kuglofa kao i mnogi drugi ljudi dobre volje koji će prodavati grožđe, jabuke, kolače, kiflice, suvenire, garderobu i još mnogo toga. Karlovačka frizerka Maki će uz određenu nadoknadu, koja će biti donacija za Lanu, devojčicama plesti kikice.

Karlovački vitezovi „Beli vukovi“ će, takođe, podržati ovaj događaj, te će prisutni i deca moći da se fotografišu sa vitezovima, uz donaciju za Lanu. Takođe, mališani će jahati ponija Čupka uz donaciju.

Događaj su podržali brojni sportisti, odbojkaši, košarkaši kao i lokalni atletski klub.

Program će početi u 16 i trajaće do 20 časova.

Nakon otvaranja, nastupiće Dečiji hor „Cvrkutići“, a od 18 časova ispred Concept bara NN, najmlađe će zabavljati animatori Spajdermen i Stefanela.

Lana Jovanović je jednogodišnja devojčica koja ima spinalnu mišićnu atrofiju, tip 1, a lek koji može da joj pomogne košta 2,1 milion dolara.

Nedeljama unazad širom Srbije prikuplja se pomoć za ovu devojčicu. Građani su sve kreativniji u svojim idejama kako joj pomoći, pa se humanitarne akcije organizuju i preko društvenih mreža, gde se poklanjaju različite stvari u zamenu za uplatu ili SMS, u pomoć su pritekli ugostitelji i brojni kozmetičari, frizeri, kreativci. Akcije prodaje se organizuju svakog vikenda u različitim delovima Novog Sada. Tako su, na primer, u subotu i nedelju, u dvema odvojenim akcijama, Novosađani sakupili preko tri hiljade evra za malu Lanu Jovanović. U subotu su Detelinarci organizovali bazar i bioskop na otvorenom, dok je u nedelju na Telepu, takođe, održan bazar.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 995.5 mb
Vetar: 6 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?