Humanitarni maskenbal na klizalištu na Štrandu

19:01:00 04.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarni maskenbal, drugi po redu ove zime, biće održan sutra, 5. januara od 17 sati, na klizalištu na Štrandu, a kao i do sada, biće posvećen mališanima iz Sigurne dečije kuće u Novom Sadu.

Humanitarni maskenbal na klizalištu na Štrandu

U "Gradskom zelenilu" pozivaju građane da pokažu humanost i da na Štrand donesu poklone, kako bi deci iz te ustanove ulepšali božićne i novogodišnje praznike.

"Dobrodošli su slatkiši, igračke i dobro očuvana obuća i odeća. U narednih nekoliko dana svi pokloni biće lepo upakovani, a predstavnici „Gradskog zelenila“ će sledeće nedelje, u ime građana koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, posetiti Sigurnu dečiju kuću i darovima obradovati mališane", piše u saopštenju "Gradskog zelenila".

I slogan sutrašnjeg maskenbala biće „Novosadski je biti human“, a za dobru atmosferu biće zaduženi animatori iz Dečijeg kulturnog centra. Mlađi posetioci biće ponuđeni čajem, dok će odrasli moći da biraju između čaja i kuvanog vina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 100%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?