"Humanitarni ponedeljak" na Štrandu posvećen lečenju male Jasine

20:05:00 31.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Akcija „Humanitarni ponedeljak“ posvećen prikupljanju sredstava za lečenje šestogodišnje Jasine Cekić, biće održan sutra na Štrandu.

"Humanitarni ponedeljak" na Štrandu posvećen lečenju male Jasine


- Šestogodišnja Jasina Cekići iz Novog Sada kojoj će biti namenjena prva ovogodišnja humanitarna akcija, obolela je od cerebralne paralize, a sredstva koja se prikupljaju su potrebna za plaćanje neophodnih terapija u Vukovom centru sa ciljem podsticanja samostalnosti i u bližoj ili daljoj budućnosti prohodavanja – navode u JKP „Gradsko zelenilo“.

Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Akcija „Gradskog zelenila“ „Humanitarni ponedeljak“ ulazi u sedmu sezonu. Za proteklih šest godina posetioci Štranda dobrovoljnim prilozima pomogli su lečenje mnogim građanima, u najvećem broju dece obolele od retkih bolesti.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?