„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Sašu Ivankovića

08:07:00 26.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu biće održana sutra i namenjena je devetnaestogodišnjem Saši Ivankoviću, koji boluje od autizma i epilepsije, a koje imaju trajni poremećaj neurološkog i psihičkog tipa.

„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Sašu Ivankovića

Foto: JKP "Gradsko zelenilo"


Novac koji će biti prikupljen u ovoj akciji neophodan je kako bi se korigovale posledice epileptičnih napada i za suplemente koje godinama koristi u sklopu lečenja.

Svi koji sutra dođu na Štrand modu da pomognu ovom mladići jer se ulaz na plažu neće naplaćivati. Ulaznice će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima, kako bi se pomoglo Saši i omogućilo adekvatno lečenje. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

- Ovim putem obaveštavamo sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda - podsećaju u JKP „Gradsko zelenilo“ i dodaju da je u akciji koja je bila namenjena Ivi Milenkovski, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize, prikupljeno 90.690 dinara .


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1000.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?