„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Voju Đorđevića

12:08:00 06.08.2022, Komentara: 0

Novi Sad – U okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“, koja će biti održana u ponedeljak, 8. avgusta, na Štrandu, prikupljaće se novčana sredstva za Voju Đorđevića i tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati.

„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Voju Đorđevića


Ulaznice će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima, a kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

- Voja je dečak koji ima autizam, a pored toga metaboličke probleme i probleme sa digestivnim traktom. Njegova majka je nezaposlena samohrana majka, a novac koji će se prikupljati potreban je za poseban režim ishrane, logopedsko-defektološke tretmane, kao i hipo terapije - navode u JKP „Gradsko zelenilo“.

Inače, u akciji prikupljanja sredstava za lečenje sredstava za sestre Ines i Helenu Kovač prikupljeno je 125.570 dinara.

Iz JKP „Gradsko zelenilo“ podsećaju građane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
12°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 997.3 mb
Vetar: 8 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?