Humanitarni ponedeljak za lečenje Borislava Stanojevića

17:07:00 30.07.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Posetioci Štranda u ponedeljak će pomoći lečenje Borislava Stanojevića. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Humanitarni ponedeljak za lečenje Borislava Stanojevića


Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć, kao i svakog ponedeljka, biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Borislav je dete iz blizanačke trudnoće, rođen je pre vremena, kao prvi blizanac iz porodilišta je prebačen na neonatologiju i posle deset dana otpušten kao zdrava beba. Kada je napunio godinu dana primećeni su motorički problemi, Borislav nije mogao da stoji, hoda, krenuo je na terapije i sa četiri godine mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza.

Novac koji će biti prikupljen u ovoj akciji „Humanitarni ponedeljak“ potreban je za hirurške zahteve i dopaminsku terapiju sa dijagnostikom u inostranstvu, ortopedska pomagala kako bi Borislav stao na noge i napravio svoje prve korake.

Građani, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?