Humanitarni ponedeljak za lečenje Konstantina

17:06:00 05.06.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Akcija „Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu sutra će, ponovo, biti namenjena Konstantinu Jankoviću. Naime, u ponedeljak, 6. juna ulaz na plažu neće biti naplaćivan, a kartu menjaju dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa finansijskim mogućnostima.

Humanitarni ponedeljak za lečenje Konstantina


Kutije u koje građani mogu da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Prethodna dva ponedeljka u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“, koje su bile namenjene takođe za Konstantina, prikupljeno je 55.780 dinara, a s obzirom na to da je prikupljen iznos manji od 60.000 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka.

Konstantin zbog nedostatka kiseonika na porođaju kasni u psihomotornom razvoju, a njegova dijagnoza je Cerebralna paraliza infantilis spastica. Iza Konstantina je više godina borbe, a predstoje mu još dve operacije fibrotomije u Rusiji. Novac koji će se prikupljati potreban je za Konstantinovo dalje lečenje kao i terapije koje slede.

„Zelenilo“ obaveštava građane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?