Humanitarni rukometni turnir „Gol za osmeh“ sutra u OŠ „Prva vojvođanska brigada“

11:12:00 10.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarni turnir u mini-rukometu „Gol za osmeh“ biće održan u nedelju, 11. decembra u fiskulturnoj sali OŠ „Prva vojvođanska brigada“. Turnir organizuje Rukometni klub Adut iz Novog Sada.

Humanitarni rukometni turnir „Gol za osmeh“ sutra u OŠ „Prva vojvođanska brigada“


Ove godine biće oboren dosadašnji rekord braja učesnika, pošto će se na terenu naći više od 300 dečaka i devojčica uzrasta od sedam do 11 godina. Učestvovaće 36 ekipa iz Siriga, Bačke Palanke, Šida, Gajdobre, Šapca, Debeljače, Rume, Hrtkovaca, Beške, Elemira, Futoga, Novog Sada.

Kao i prethodnih godina, učesnici turnira, kao i Novosađani koji budu došli, prikupljaće paketiće za decu iz Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ iz Sremske Kamenice. Pokrovitelj humanitarnog turnira je Gradska uprava za sport i omladinu.

- Želja nam je da kod dece razvijemo empatiju, pogotovo prema vršnjacima bez roditeljskog staranja. I ovoga puta deca će umesto kotizacije moći da donesu novogodišnje paketiće, koji će sami da kreiraju od igračaka, garderobe, školskog pribora, slatkiša i slaniša. Naravno, i naši sugrađani mogu da dođu u vreme turnira i da donesu paketiće, koje ćemo darivati štićenicima Dečjeg sela - rekao je jedan od organizatora Branislav Radišić.

Turnir počinje u 9 sati, a završnica je planirana za 16h.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?