Humanitarni turnir za pomoć četvorogodišnjoj Ivi

10:01:00 06.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad – Humanitarni turnir u malom fudbalu „Kup Telepa 2019“, završen je finalnom utakmicom u Osnovnoj školi „Jožef Atila“. Finale su igrale ekipe „Moto mastera“ i „Auto-škole Unam“ u prisustvu člana Gradskog veća za sport i omladinu Ognjena Cvjetićanina, pomoćnika gradonačelnika Novog Sada Ivana Silera i kapitena FK „Vojvodina“ Emila Rockova.

Humanitarni turnir za pomoć četvorogodišnjoj Ivi

foto: Grad Novi Sad

Turnir je okupio ukupno 32 ekipe, a sav novac prikupljen tokom turnira odlazi za lečenje četvorogodišnje Ive Milenkovski sa Telepa, koja boluje od celebralne paralize.

- Veoma mi je drago što se ova manifestacija već šestu godinu za redom održava na Telepu i što animira stanovnike ovog dela Novog Sada. Pored toga što predstavlja promociju sporta, fudbala i zdravog načina života, ovaj turnir ima i humanitarni karakter. Ovom prilikom želim da se zahvalim organizatorima, kao i igračima koji igraju srcem i sa željom da pomognu deci iz lokalne zajednice kojoj je takva pomoć potrebna - rekao je Ognjen Cvjetićanin.

Humanitarni turnir „Kup Telepa 2019“ organizuju tri mesne zajednice sa teritorije ovog dela grada, a uz podršku OŠ „Jožef Atila“, brojnih novosadskih sportista i Udruženja građana „Novi Sad“.

Pobednik Turnira je ekipa „Auto škola Unam“ koja je u finalnoj utakmici savladala ekipu „Moto mastera“, rezulatom 3:2. Trećeplasirana je ekipa „Štampa Volf 021“. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Grujić, najbolji strelac je Pavle Ivelja, a najbolji golman Artur Mkrtičjan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?