Humanitarno veče o Srbiji u srednjem veku

14:02:00 06.02.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Tematsko veče humanitarnog karaktera "Srbija - srednji vek, I'll be back", koje organizuju studenti Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo PMF-a, biće održano u sredu, 7. februara od 20 sati, u restoranu "Ribarac" na Ribarskom ostrvu.

Humanitarno veče o Srbiji u srednjem veku

Prihod sa događaja biće uručen Udruženju građana “Život" iz Novog Sada, koje pomaže deci u borbi protiv retkih bolesti, dok su pokloni, igračke, slatkiši i ostale stvari koje gosti budu donirali, namenjeni Svratištu za nezbrinutu decu.

"Uživajte u edukativnom i zabavnom putovanju kroz srednjovekovnu Srbiju, upoznajte kulturu, običaje, hranu i tradiciju naših predaka u ovom periodu srpske istorije", poručuju studenti PMF-a.

Tematsko veče se organizuje nakon uspešno održane humanitarne večeri posvećene 20-im godinama prošlog veka, koju su takođe organizovali studenti.

Cena ulaznice je 1000 dinara, mesto se rezerviše pozivanjem Ilije Dakića na broj 069 677 499, a više informacija može se dobiti od Nataše Grahovac, čiji je broj 069 1177 181.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 997.2 mb
Vetar: 4 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?